Direct naar content

De tekorten op de arbeidsmarkt drijven menig werkgever tot wanhoop. Zij vissen allemaal in dezelfde vijver, zoekend naar geschikt aanbod. Wat daarbij weleens over het hoofd wordt gezien, is dat je je zoekgebied verder kunt uitbreiden binnen Europa; een van de 34 oplossingen voor werkgevers.

Maar hoe pak je dat nou eigenlijk aan? In de workshop ‘Kijk eens over de grens’ op 18 november nemen EURES adviseurs voor onze regio, Marleen Houtman en Samira Belhadj, jou mee in de wereld van internationaal werven. Denk daarbij aan het omgaan met cultuurverschillen, het schrijven van een goede vacaturetekst in een andere taal en het regelen van praktische zaken voor een nieuwe medewerker.

En wat als het vinden van de juiste match binnen Europa niet lukt en de perfecte kandidaat zich meldt van buiten Europa. Welke route bewandel je dan?

Wil je graag meer weten?

Meld je dan snel aan voor deze workshop door onderstaande formulier in te vullen.

De workshop is van 15.30 tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel van 16.30 tot 17.00 uur in het Werkcentrum regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort.

Aanmelding workshop Eures

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.