Direct naar content

Negen enthousiaste deelnemers zijn maandag 7 oktober 2024 begonnen aan de training Werk Onbeperkt. Tijdens deze training krijgen zij praktische tools en inzichten voor de duurzame begeleiding van mensen met een ondersteuningsbehoefte op de werkvloer. We bieden deze training aan vanuit het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort in samen met Werkkracht Ede.

De deelnemers, die werken als leidinggevende of begeleider bij 7 bedrijven uit onze regio, hebben zich aangemeld om beter samen te werken en te leren van elkaar, maar ook om feedback op hun coaching te krijgen.

Tijdens de training, die drie dagdelen van 4 uur duurt, leren zij van trainster Esther Zwartbol van Werkkracht en jobcoach Pieter Schortemeijer alle essentiële vaardigheden voor het bieden van de nodige aandacht en begeleiding aan medewerkers met een beperking. Bij een volgende dag sluit ook een arbeidspsycholoog aan.

Ze leren meer over het herkennen en begrijpen van comfortzones, leergebieden en paniekzones, maar ook over aandachtspunten bij het inwerken van kwetsbare medewerkers, gedragsverandering en theoretische benaderingen voor omgaan met divers gedrag in een team. Daarnaast oefenen zij het toepassen van diverse benaderingswijzen in de praktijk.

Een tweede groep gaat van start op maandag 18 november. Wil je ook deelnemen? Stuur dan een mail aan [email protected].

Meer trainingen en workshop

Daarnaast bieden het WSP en Werkkracht in november de training Werk Onbegrensd aan voor werkgevers, hrm-ers en medewerkers die aan de slag willen met de duurzame begeleiding van statushouders op de werkvloer.

Wil je als werkgever ook leren hoe je medewerkers met een ondersteuningsbehoefte duurzaam kunt begeleiden op de werkvloer? Werkkracht biedt tijdens onze inspiratiebijeenkomst Regio in Beeld de workshop ‘Inclusief werkgeverschap beleven in 45 minuten’ aan.